Betrouwbare, schone energie mogelijk maken met Exelon Generation

Inzicht

Energie is zowel voor complete bedrijven als voor individuen cruciaal voor ons dagelijks leven. Als leider in energieopwekking zet Exelon Generation zich in voor het opwekken van veilige en betrouwbare energie. Exelon Generation is ook de toonaangevende exploitant van koolstofvrije kernenergiecentrales in de Verenigde Staten. Milieubeheer is een kernwaarde en het succesvol beheren van de impact die het bedrijf heeft op het milieu helpt de relatie met klanten en gemeenschappen te versterken. Er werd een partnerschap aangegaan met Nalco Water om de apparatuur en de watercontrole en -behandeling te verbeteren en zo Exelon Generation te helpen veilige, schone en goedkope energie te leveren en het milieu te beschermen.

Innovatie

Om de betrouwbare en efficiënte prestaties te verbeteren maakt Exelon Generation gebruik van een reeks van Nalco Water's meest geavanceerde technologieën. Van innovatieve chemie, zoals Nalco Water's Purate™-chloordioxideprogramma, dat koelwater desinfecteert en behandelt, tot 3D TRASAR™-technologie, die 24 uur per dag de prestaties van de chemie bewaakt en controleert, werken de teams zij-aan-zij om positieve resultaten te behalen. Om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen of risico's vroegtijdig worden vastgesteld en opgelost, heeft Exelon Generation het OMNI™ Condenser Analytics-programma geïmplementeerd. Dit programma vergelijkt voortdurend de huidige prestaties met de ontwerpprestaties en detecteert proactief potentiële problemen.

Impact

Door middel van onsite expertise en technologie heeft Nalco Water het waterverbruik van Exelon Generation helpen verminderen en het chemicaliënverbruik en -afval tot een minimum beperkt. De totale impact op het milieu is daardoor verminderd en tegelijkertijd levert het bedrijf nog steeds betrouwbare, efficiënte en schone energie aan klanten en gemeenschappen.

Exelon case studies eROI savings

Uitgelichte oplossingen

  • 3D TRASAR™-technologie
  • Purate™-technologie
  • OMNI™-programma
  • Expertise op locatie